Vilkår for nettbutikk

Salgsvilkår – Motta en ordre – Når vi mottar en ordre vil vi forsøke vårt ytterste for å behandle denne så raskt som overhodet mulig, litt lengre behandlingstid i elgjakta må påberegnes.

Levering – Varene sendes senest 7 virkedager etter at bestillingen er mottatt. Dersom varen ikke er på lager vil vi gi deg beskjed om dette og du vil få mulighet til å avbestille din ordre.

Frakt – Den bestilte varen sendesi posten til deg. Kostnader forbundet med frakt er kroner 99 for alle ordre.

Betaling – Kortet som benyttes ved kjøpet, belastes i forbindelse med at ordren utføres av kortinnehaveren.

Avbestilling – Hvis du ønsker å avbestille en vare, ta kontakt med oss per telefon eller e-post.

Angrerett –  Angreretten gjelder i 14 dager fra du som kjøper har mottatt varen. Hvis du vil angre på kjøpet, kan du returnere produktet i vesentlig samme stand, så får du tilbake det du har betalt for varen, inkludert frakt.

Kjøper betaler returfrakten.

Garanti – Garantien gir deg rettigheter til reklamasjon via den norske forbrukerkjøpsloven.

Reklamasjon – Hvis det er en feil ved varen, bør du innen rimelig tid etter at du oppdaget det, melde fra til Jegerpodden skriftlig eller muntlig om feilen. Jegerpodden vil da gi deg informasjon om hvordan du går frem. Regler for reklamasjon finnes i den norske forbrukerkjøpsloven.

Personopplysninger – Les mer om det her.

Opplysninger som kan knyttes til deg som person, vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller kobles til andre eksterne registre.

Kortinformasjon – Når du handler hos Jegerpodden behandles kortinformasjonen av Klarna Ab, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir behandlet i samsvar med kortorganisasjonenes regelverk.

Firma- og kontaktopplysninger

Jegerpodden DA ,
Grøndalsveien 1212
7893 SKOROVATN
Org.nr: 922 425 264
Telefon 97 54 84 91
E-post: john.petter@jegerpodden.no

Pris

Alle priser skal omfatte merverdiavgift og andre avgifter, fast frakt på kr 99.