Episode 9 – Ingvar Rødsjø

Episode 9 – Ingvar Rødsjø

Flere av våre lyttere har etterspurt en episode med fokus på fuglejakt og fuglehunder. Derfor bestemte vi oss for å hente inn den levende legenden Ingvar Rødsjø! Mannen som blant mye annet har vært med på 9(!) NM-titler, han har hatt årets jakthund i Norge 3 ganger og ble den først som fikk Høyfjellspokalen til odel og eie, en prestasjon ingen hadde klart siden pokalen ble satt opp i 1927! Med disse resultatene som bakteppe blir spørsmålet, hvordan kan det være mulig?  Det forsøker vi gjennom alle de gode spørsmålene som har kommet inn fra dere som hører på og gi litt av svaret på, og Ingvar deler mer enn gjerne av sin kunnskap.

Episoden ble lang, men utrolig lærerik for alle som er interessert i jakt og jakthunder, vi håper du vil like den like godt som oss!

Patreon