Episode 14 – Veterinær, fôrekspert  og en hundefysioteraput: Slik får man en frisk og rask hund hele jaktsesongen!

Episode 14 – Veterinær, fôrekspert og en hundefysioteraput: Slik får man en frisk og rask hund hele jaktsesongen!

Vi har lenge hatt lyst til å lære mer om hva vi som hundeeiere kan gjøre for å sikre at hundene våre har det så bra som mulig og holder seg friske gjennom hele jaktsesongen. Derfor har vi hentet inn denne kunnskapsrike gjengen:

Anna Pamuk er veterinær i Norra Jämtland, med over 20 år i yrket. Hun driver Fjällveterinären – en smådyrklinikk med spisskompetanse på jakthunders helse och sykdommer. Hun er også foredragsholder og skribent blant annet i Jakt Journalen.

Jan Svensson er veterinærkonsulent hos Royal Canin og har over 40 års erfaring med sledehunder, jakthundar, og konkurranser på elitenivå. Hans og samboerens hundar har bland annet vunnet både SM og VM.

Frida Lundin er en meget anerkjent hundfysioterapeut og startet i 2009 Åre HundRehab. Hun har også mange års erfaring med jakthunder.

Vi er også endelig klare til å dele detaljene rundt vår spennende bildekonkurranse….

Patreon