Episode 15 – Bukkjakt med Hunting_Viking

Episode 15 – Bukkjakt med Hunting_Viking

Vi vet at 10.august er en dag mange av våre lyttere har sett fram i mot i lang lang tid, og nå er dagen endelig her! Det blir naturligvis tema i Jegerpodden når vi har med oss Kristian Laugen, for mange kjent som Hunting_Viking på Instagram. Kristian forteller om sine forberedelser og planer for jakta og deler mange gode tips til de sim vil lykkes med bukkejakta. Vi tar oss også tid til å snakke om gåsejakt som også starter 10.august de fleste steder, og Kristian forteller om det spennende amerikanske prosjektet Sons of Fall som han er en del av!

Håper dere liker denne episoden og vi krysser fingrene for alle lyttere som er ute å ser etter bukken, skitt jakt!

Klikk her for å ut Hunting_viking på Instagram! 

 

Patreon