Buejakt med Erling Flatby – Norges Buejegerforbund

Buejakt med Erling Flatby – Norges Buejegerforbund

Denne gangen er det klart for et tema som har vært både etterspurt og som er aktuelt. I mange land rundt om i verden er jakt med pil og bue en ikke uvanlig jaktform, men ikke Norge. Det ønsker Norges Buejegerforbund å gjøre noe med, og er nå igjen i prossess for å forsøke å få til et prøveprosjekt med buejakt i Norge. Vi har fått med oss Erling Flatby som sitter i styret i forbundet og som i mange år har vært en ivrig buejeger. Her får du hører mer om hvordan buejakt fungerer, hvordan man kan komme i gang, hva man ønsker å få til i Norge, utstyr, buer og mye mer! Håper du lærer like mye som oss av denne praten.

Lyst til å støtte jobben vi gjør med Jegerpodden? Bli med i Patreon-jaktlaget du også: https://www.patreon.com/jegerpodden

Patreon