Gåsejakt med Andreas Jørgensen

Gåsejakt med Andreas Jørgensen

Her kommer en smakebit på denne ukas episode om gåsejakt med Andreas Jørgensen fra Villmarka jakt og friluftsliv. Klikk her for å høre hele episoden!

De siste 10 årene har Andreas og hans jaktlag satset hardt på gåsejakta, og Andreas har vært med på mange tusen (!) gåsefellinger i Norge, Sverige, Danmark og England! I denne praten deler Andreas sine beste tips om alt fra lokking, ammo, formasjoner, plassering av blinds, lokkefugler, kamuflasje og mye mer. Her kommer både jakt- tipsene og historiene tett som haggel etter gåsa!

Denne episoden deles eksklusivt med våre Patrons. Klikk her om du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget! Da får du tilgang til alle episoder og innhold vi har, fast godpris i vår nettbutikk, blir med i trekningen av fine premier og støtter jobben vi gjør med Jegerpodden!

Patreon