Hundehold, hundetrening og ernæring med Arnt-Magnus Gamst

Hundehold, hundetrening og ernæring med Arnt-Magnus Gamst

Nå er forberedelsene fram mot jaktstart i full gang for våre firbeinte jaktkompiser. Men hvordan bør man jobbe med hunden sin for å sikre et så godt utgangspunkt som mulig? Det har vi lenge hatt lyst til å snakke med noen fra hundekjørermiljøet om. Hundekjørere har jo ofte svært mange hunder sammelignet med oss jegere, og får dermed et enda bredere erfaringsgrunnlag. I tillegg er hundene til de som kjemper i toppen virkelige toppidrettsutøvere. Derfor tror vi det kan være mye å lære.

Arnt-Magnus Gamst har på få år etablert seg i toppklassen i Norge, og vant 2020 sesongen 3 av de 4 løpene han startet! I tillegg har han tidligere hatt flere jakthunder, slik at han også vet hva han ville gjort annerledes basert på den erfaringen hundekjøringen har gitt han.

Vi lærte enormt mye av denne praten, det håper vi du også vil gjøre 🙂

Har du lyst til å støtte jobben vi gjør med Jegerpodden? Bli en del av Patreon-jaktlaget du også: https://www.patreon.com/jegerpodden

Patreon