Reinsjakt, Sibir og ulvejakt med hund – Simen Steigen

Reinsjakt, Sibir og ulvejakt med hund – Simen Steigen

NB: Denne episoden deles i sin helhet eksklusivt med Jegerpodden-Patreons. Om du vil høre hele denne og alle andre episoder av Jegerpodden er du hjertelig velkommen inn i Patreon-jaktlaget du også. Du registerer deg enkelt her: https://jegerpodden.no/patreon/


Vi har tatt en prat med Simen Steigen fra Alvdal. Simen er en meget ivrig jeger og vi tar en prat om blant annet reinsjakt og jaktopplevelser i Canada og Sibir. I tillegg er Simen en del av skadefellingslaget i Nord-Østerdalen, i sommer har han vært aktuell som hundefører i forbindelse med skadefelling av ulv. Simen deler sine erfaringer og tanker om å bruke hund på ulv og hvordan de har jobbet for å effektivisere skadefellingene.

Tips fra nettbutikken
Patreon