#TaMedDegEN – Magnus blir Jeger

#TaMedDegEN – Magnus blir Jeger

Alle vi som har et hjerte som banker for jakta vet jo hvilken fantastisk hobby, lidenskap, og livsstil det er. Skal vi kunne fortsette med det er vi helt avhenig av en god rekruttering til jakta. Et tall vi har hengt oss opp i er at 50% av dem som tar Jegerprøven ikke kommer seg ut på sin første jakttur, det er ikke bra.. Når det kommer til dette tallet har alle vi etablerte jegere et ansvar, vi har nemlig muligheten til å ta med oss førstegangsjegere og gi dem gode, trygge, lærerike og spennende jaktopplevelser i skog og fjell.

Her kan du se piloten til serien, som en liten pekepinn på hvordan dette kan bli 💥

Dette har vi lyst til å sette fokus på, og vi ønsker derfor å invitere deg til å bli med å hjelpe oss med å lansere konseptet vi kaller #TaMedDegEn 😊 Første del av dette konseptet består av en profesjonelt laget WEB-serie, det vi tar med oss førstegangsjeger Magnus Hestegrei ut på forskjellig jakt i Norge. Vi kommer til å oppsøke dyktige jegere som Magnus får bli med på jakt på alt fra elg, rype, gås, hare, hjort, rådyr osv.  

Et slikt prosjekt medfører store økonomiske investeringer. Vi er derfor veldig glade for at både Norges Jeger- og FiskeforbundInatur, og Friluftsmagasinet har blitt med som samarbeidspartnere. Men vi håper vi at flere har lyst til å være med å gjøre dette til en realitet, og selvsagt skal du få noe ekstra tilbake om du hjelper oss! 

Patreon