Jakt på Vega – John-Arne Ludvigsen

Jakt på Vega – John-Arne Ludvigsen

Her får du en liten smakebit av vår nyeste, og sesongens siste episode av Jegerpodden. Vi har tatt en prat med Jon Arne Ludvigsen som er leder av Vegajakt. Vega er ei øy på Helgelandskysten som er ganske så interessant for mange av oss jegere. De har i mange år hatt en formidabel stamme med rådyr. Her har også det største og lengstlevende forskingsprosjektet om elg foregått i over 20 år. I tillegg har Vegajakt imponert oss i måten de tilgjengeliggjør og organiserer jakta på. Alt dette får større innsikt i sammen med Jon Arne. 

Har du lyst til å støtte oss i jobben vi gjør med Jegerpodden, høre denne og alle andre episoder er du velkommen inn i Patreon-jaktlaget. Du Registerer deg enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Patreon