JaktiLierne Del 1 – Nils Vidar Bratlandsmo og Arve Åness

JaktiLierne Del 1 – Nils Vidar Bratlandsmo og Arve Åness

Vi er tilbake med en ny sesong av Jegerpodden og her er det bare å spisse ørene fra start! For 5 år siden startet et prosjekt kalt JaktiLierne. Målet med dette prosjektet var å innføre ordninger og gjennomføre tiltak for å få en lavere tetthet av smårovvilt. Med formål å skape et bedre jakttilbud på disse artene, og gjennom det ivareta og forhåpentligvis øke den jaktbare bestanden av rype og skogsfugl. 

Denne episoden er del en av to, og her har vi med oss prosjektleder Nils Vidar Bratlandsmo og leder for arbeidsutvalget Arve Åness. De forteller om bakgrunn, gjennomføringen av ulike tiltak, erfaringer og resultater av fem års systematisk jobbing. Her kommer det med andre ord mye som bør være av interesse for de aller fleste jegere. I andre del vil vi sammen med to forskere gjennomgå funnene og som dette prosjektet har fått fram. 

Du kan lese mer om prosjektet her: https://jaktilierne.no/

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da registrerer du deg enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden  

Tips fra nettbutikken
Patreon