Legenden Urak og elg-, bjørn- og gaupejakt med Robert Salomonsson

Legenden Urak og elg-, bjørn- og gaupejakt med Robert Salomonsson

Dette er en smakebit av ukens episode, som i sin helet deles med Jegerpodden-Patreons 🙂

I denne episoden er det klart for et gjenhør med et av våre forbilder Robert Salomonsson og her blir det snakk om litt av hvert. Mest tid bruker vi på å lære med om topphunden Urak, som har betydd så mye for Robert. Her blir det historier og erfaringer fra Urak var valp fram til han skiftet til de evige jaktmarker 15 år gammel. 

Robert er en kjent profil for mange og er kanskje mest kjent som rovdyrjeger. Men han bruker også mye tid på blant annet elgjakt og toppjakt. I denne episoden blir det prat om flere jaktformer, og Robert forteller om hvordan han opplever tilværelsen som profilert rovdyrjeger i dag.

Ønsker du å bli en del av Patreon-jaktlaget du også? Da registrerer du deg raskt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Er du Jegerpodden-Patreon finner du hele episoden i appen eller her: https://www.patreon.com/posts/46793906

Tips fra nettbutikken
Patreon