Naturfoto, dyremøter og store elgokser med Bjørn Brendbakken

Naturfoto, dyremøter og store elgokser med Bjørn Brendbakken

Denne episoden dels eksklusivt med Jegerpodden-Patreons, så om du har lyst til å høre denne og alle andre episoder av Jegerpodden blir du enkelt med i jaktlaget her: https://www.patreon.com/jegerpodden 

Denne ukens gjest er med god grunn et godt kjent navn blant mange jegere. Bjørn Brendbakken har viet store deler av sitt liv til naturen. Både som naturfotograf, jeger og skribent.

I tillegg til å ha fotografert alle våre 4 store rovdyr, utallige møter med store elgokser har Bjørn to ganger felt elg som endte opp med årets største gevir! Historiene om alt dette blir det naturligvis god tid til. Her blir det med andre ord litt av hvert som vi tror faller i smak for alle som har et hjerte som banker for jakt, natur og dyreliv.

Patreon