THLR, langholdsskyting, jakt, samfunnsutvikling og YouTube med Thomas Haugland

THLR, langholdsskyting, jakt, samfunnsutvikling og YouTube med Thomas Haugland

OBS: Denne ukens episode deles eksklusivt med Jegerpodden-Patreons. Har du lyst til å høre denne og bli med i Patreon-jaktlaget registrerer du deg raskt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Helt siden vi startet Jegerpodden har vi hatt lyst til å ha med oss Thomas Haugland som gjest. For mange er Thomas kjent fra Youtubekanalen THLR, der han i mange år har inspirert og delt av som kunnskap som jeger og skytter. Han er et kjent navn også i langholdsmiljøet der han har vært en av de viktige pådriverne. I denne episoden er vi innom mye forskjellig, det blir snakk om langholds- skyting og jakt, hvordan Thomas jobber med film og YouTube, hvordan samfunnsutviklingen påvirker oss jegere og skyttere, gode jakthistorier og mye mer! Her bør det med andre ord være noe for enhver smak, og vi håper du synes denne praten er like interresant og lærerik som det vi gjorde 🙂 

Tips fra nettbutikken
Patreon