Den store jegerdrømmen med Martin Fossli

Den store jegerdrømmen med Martin Fossli

Mange av oss jegere bærer på en eller annen jegerdrøm, slik var det også for ukens gjest, Martin Fossli. I jobben sin kreftlege traff Martin mennesker som angret på at de ikke fulgte drømmen, noe som gjorde at han i 2017 bestemte seg for å følge sin drøm og bruke hele høsten ute på jakt. Det gav mersmak, så Martin gjentok like så godt drømmen i 2018. I denne praten får du høre om hvordan Martin valgte å følge sin drøm, om en del av jaktopplevelsene det gav, og hvilke tips han har til andre som går med en jegerdrøm. Her blir det snakke om rype-, skogsfugl-, gås-, hare-, hjort- og rådyrjakt, med andre ord bør det være noe for en hver smak!

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da blir du enkelt med her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon