Jegeren, eventyreren og polfareren Børge Ousland

Jegeren, eventyreren og polfareren Børge Ousland

Ukens episode deles eksklusivt med Jegerpodden-Patreons, og du finner den i appen eller her: https://www.patreon.com/posts/52055945

Har du lyst til å høre hele denne episoden, og få tilgang til alle fordeler og trekninger? Da er du hjertelig velkommen inn i Patreon-jaktlaget her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Børge Ousland er et meget godt kjent navn for de aller fleste nordmenn. Han er det største navnet i den moderne polarhistorien, med en lang rekke imponerende ekspedisjoner bak seg. Han er den første til å gå til Nordpolen alene uten etterforsyninger, den første til å krysse både Arktis og Antarktis for og nevne noe. I tillegg har han jaktet endel, både over og under vann, som hobby og som en del av ekspedisjonslivet. Dette tar vi en prat om, i en episode som er proppfull av spennende historier, og ikke minst gode refleksjoner og tips både til jakta og livet. 

Tips fra nettbutikken
Patreon