«Villrypa» som forsvant – Lise Ailin Rosvoll Berntzen

«Villrypa» som forsvant – Lise Ailin Rosvoll Berntzen

Lise Ailin Rosvoll Berntzen er nok for mange best kjent under navnet Villrypa. En dedikert og lidenskapelig jeger som etterhvert endte opp med en av Norges største jaktkontoer på Instagram. Men for oss som har fulgt Lise har vi sett at det etterhvert har blitt mindre bilder og oppdateringer, og navnet Villrypa er borte. Dette har gjort oss litt nyskjerrig på hvor det har blitt av Villrypa? Her får du en episode med mye jakt- prat og historier. Men også tanker, refleksjoner og selvransakelse om sosiale medier, utrstyrsjag og hva som er det viktigste med jakta. 

Lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget du også? Da registrerer du deg raskt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon