25 år med jaktfilm – Per Forsetlund

25 år med jaktfilm – Per Forsetlund

I denne episoden blir det først en oppsummering av de første dagene med bukkejakt på Vega før vi setter over til Støren kulturhus der vi i sommer hadde en jaktprat med Per Forsetlund. Per har i mange år lagd jaktfilmer til glede for mange av hos. Han har gitt ut filmer om rypejakt, villreinjakt og elgjakt, og i denne praten for vi vite mer hva han tenker på når han lager jaktfilm og historiene som ikke fikk plass i flimene. I tillegg får du høre Magnus Hestegrei sin urrframføring av låta På Godpost, noe som er vel verdt å få med seg.

Har du også lyst til å bli med på trekningen av fine premier og støtte jobben vi gjør med Jegerpodden er du hjertelig velkommen inn i Patreon-jaktlaget! Du registrerer deg enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon