Hundene på de evige jaktmarker

Hundene på de evige jaktmarker

Etter hendelsen for en tid tilbake fikk vi lyst til å lage en episode for å hedre og minnes alle våre firbeinte jaktkompiser som nå jakter på de evige jaktmarker… Dette var med andre ord tidvis en ganske krevende episode å lage, men som vi er glade for å kunne dele med dere.

Alle hundeeiere vet hvor mye disse jaktkompisene betyr. Samtidig vet man hvor kort et hundeliv er, noen ganger så alt for kort. Derfor kan det være godt å av og til ta turen ned memory lane, og se tilbake på alle de fantastiske opplevelsene jakthundene våre gir oss. Her blir det jakthistorier både fra fuglejakt, elgjakt og rådyrjakt. Vi håper du vil like episoden og at den kanskje gjør at flere mimrer litt tilbake til sine egne hunder.

Om du har lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget registrerer du deg raskt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon