Elgjakt, bjørnejakt og jakthunder med Odd Ivar Rønningsgrind

Elgjakt, bjørnejakt og jakthunder med Odd Ivar Rønningsgrind

Denne episoden deles i sin helhet eksklusivt med Jegerpodden-Patreons. Om du også har lyst til å støtte jobben vi gjør, få på tilgang til alt innhold, bli med i trekningen av fine premier og få ekstra gode priser i vår nettbutikk blir du raskt og enkelt medlem av jaktlaget her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Er du allerede medlem i Patreon-jaktlaget finner du episoden i appen eller på siden her: https://www.patreon.com/posts/elgjakt-og-med-56528255

For titusenvis av Norske jegere marker morgendagen, 25.september årets store høydepunkt. Elgjaktpremieren er her og da må det vel passe ganske bra med et par timer med prat om elgjakt, elghunder, krydret med litt bjørnejakt sammen med Odd Ivar Rønningsgrind? 😉

Vi hadde i fjor med oss Odd Ivar som gjest på et liveshow, men merket den gangen at vi bare rakk å prike i overflaten. Dermed måtte vi ta en lengre prat med han, og vi kan si så mye at det virkelig sto til forventingene! Håper dere vil like denne praten like godt som oss, og vi ønsker samtidig alle elgjegere skitt jakt! 💥

Tips fra nettbutikken
Patreon