Kokkeliv, viltmat og bjørnejakt med Brith Bakken

Kokkeliv, viltmat og bjørnejakt med Brith Bakken

Hør noen av de fascinerende historiene til viltkokken Brith Bakken!

For mange av oss som er glade i viltmat er Brith Bakken et kjent navn. Hun har jobbet som kjøkkensjef, til sjøs, drevet egen restaurant og fikk allerede i 1991 utmerkelse som årets viltkokk, med en rett basert på beverkjøtt. På slutten av 80-tallet felte hun sin første bjørn i Canada og siden har hun felt 5 til og jobbet som kokk for bjørnejegere i 17 sesonger. Hun arrangerte verdens første bjørnejakt eksklusivt for damer og har en lang rekke med utmerkelser og priser bak seg. Brith har med andre ord et langt liv med jakt og kokkekunst. Hun har fått oppleve utrolig mye og har en fantastisk måte å formidle disse historiene på. Så her er det bare å lene seg tilbake, kose seg og lytte!

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget du også? Da blir du med kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon