Jakthistorier og bjørnejakt i Canada med Jon Steinar Vangen

Jakthistorier og bjørnejakt i Canada med Jon Steinar Vangen

OBS: Denne episoden deles kun med Jegerpodden-Patreons. Om du vil høre denne må du registrere deg inn i Patreon-jaktlager her: https://www.patreon.com/jegerpodden Da får du tilgang til alle episoder, ekstra god pris i vår nettbutikk, blir med i trekningen av masse fine premier samtidig som du støtter oss i jobben med å lage Jegerpodden 😊

Jon Steinar Vangen er en dedikert og dyktig jeger, i tillegg er han en historieforteller av rang. I denne praten deler han historier fra opp- og nedturer i jakta og i tillegg får vi vite litt mer om premien som skal trekkes ut om vi når 3500 Patreons, nemlig bjørnejakt i Canada 😉 Her er det med andre ord mye bra å få med seg, og for dem som hører hele episoden er det også mulig å vinne noen fine premier!  

Tips fra nettbutikken
Patreon