Et liv med jakt og hunder – Rolf og Erna Frostad

Et liv med jakt og hunder – Rolf og Erna Frostad

Man trenger ikke mange hender for å regne de som har felt flere elger enn Rolf Frostad, han kan rett og slett beskrives som en legende. Og etter at kona Erna ble bestemor ble hun også skummel i elgskogen.

Rolf har jaktet elg i over 60 år, godt over 40 av disse har han også drevet som utstilling- og jaktprøvedommer. Han besitter med andre ord en helt unik kunnskap når det kommer til hunder og jakt. En historie som starter i en tid som virker fjern i dag. Der Rolf og Erna bodde i Finnemarka uten veiforbindelse, og jakt var en nødvendig del av livsgrunnlaget.

Dette er med andre ord en episode du absolutt bør høre, og som byr på mye forskjellig og der historiene kommer tett.

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da registrerer du deg raskt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon