Den første jakthunden med Jostein Væge og jaktprat, Norge på langs og Grønland med Vidar Aune (del 1)

Den første jakthunden med Jostein Væge og jaktprat, Norge på langs og Grønland med Vidar Aune (del 1)

Først tar vi en prat med Jostein Væge som snart skal hente sin første jakthund. Før vi går over til den første delen av en meget innholdsrik prat med Vidar Aune.

Her kommer en litt spesiell men meget innholdsrik episode. Først ut er Jostein Væge, for endel kjent fra Instagram og Youtube hvor han deler opplevelser fra sitt mangfoldige friluftsliv sammen med familien sin. Nå skal Jostein ta et nytt steg i jegerlivet og skaffe sin første jakthund, og den reisen har vi fått lov til å bli med på. Så denne gangen får du høre første del av denne serien der vi med ujevne mellomrom skal følge Jostein og hans første jakthund.

I andre del av episoden tar vi turen hjem til Vidar Aune fra Holtålen. Vidar er en meget ivrig og allsidig jeger, men en spennende bakgrunn. I tillegg er han en historieforteller av rang! Dette er første del av praten med Vidar hvor vi blir litt kjent og får høre litt om rypejakt, Norge på langs og hans ganske unike jobb over flere år på Grønland.

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget, da melder du deg rask og enkelt inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon