Historier fra rein- og elgjakt med Vidar Aune (Del 2)

Historier fra rein- og elgjakt med Vidar Aune (Del 2)

Ukens episode deles med eksklusivt med Jegerpodden-Patreons.

OBS: Denne episoden deles i helhet med Jegerpodden-Patreons, du finner den i Patreon-appen eller her: https://www.patreon.com/jegerpodden Via denne lenken kan du også bli medlem i Patreon-jaktlaget om du ønsker 😊 Da får du tilgang til alle episoder, jaktfilm, blir med i trekninger av fine premier, ekstra gode priser i vår nettbutikk. Samtidig som du støtter jobben vi gjør med Jegerpodden 🙏

I forrige uke fikk dere stifte bekjentskap med Vidar Aune i den første delen av praten vår med han. I del to kommer jakthistoriene tett, og her får du bli med på reinsjakt, elgjakt og villsvinsjakt. Vidar er en utrolig dyktig historieforteller, så her er det bare å kose seg 😉

Tips fra nettbutikken
Patreon