Revejakt, jaktledelse, ulv, mår, elg og historier med Geir Magnar Lillehov

Revejakt, jaktledelse, ulv, mår, elg og historier med Geir Magnar Lillehov

Hør mer om årets Camp Villmark og Jegerpodden Live fra Odal!

Her kommer en fullpakket episode av Jegerpodden! Først får du høre Stine Hagtvedt fra Camp Villmark fortelle oss litt om de opplevelsene og mulighetene som venter på årets store happening på Lillestrøm. Etter det setter vi over til den Jegerpodden Live fra Den Store Revejakta i Odal. Her blir det med andre ord både jaktprat, musikk og gode historier.

Først kommer styreleder i NJFF, Knut Arne Gjems innom og deler siste nytt. Så tar vi i mot Geir Magnar Lillehov som er en ivrig jeger med mange gode historier. Det blir både revejakt, elgjakt, mårfangst. I tillegg har Geir Magne de senere år brukt mye tid og energi som jaktleder for skadefelling og lisensjakt. Med stikkord som godt samarbeid og ledelse har det gitt resultater og disse erfaringene deles her.

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? 😊 Da registrerer du deg raskt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon