Yrkesjeger, elgjakt, forvaltning og utenlandsjakt med Kristian Norgaard Berglund

Yrkesjeger, elgjakt, forvaltning og utenlandsjakt med Kristian Norgaard Berglund

Hør vår prat med Kristian Norgaard Berglund, yrkesjeger for Løvenskiold-Vækerø.

NB: Dette er en Patreon-episode, og deles eksklusivt med vårt Patreon-jaktlag. Vil du ha tilgang til denne, og få alle andre Patreon-fordeler registrerer du deg raskt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Kristian Norgaard Berglund er yrkesjeger for Løvenskiold-Vækerø, og har med det en tittel man ikke finner mange av i Norge. Vi tar en prat med Kristian om mye forskjellig, blant annet elgjakt, forvaltning og avskyting, hunder og utenlandsjakt. Her er det mye interessant som blir delt, så denne episoden vil vi virkelig anbefale! 

Tips fra nettbutikken
Patreon