Redder rådyrkillinger med drone – Pål Sindre Svae

Redder rådyrkillinger med drone – Pål Sindre Svae

Hør hvordan de i Indre Østfold redder mange rådyrkillinger med drone og termiskkamera!

Det er estimert at så mange som 10 000 rådyrkillinger i Norge årlig må bøte med livet i møte med slåmaskiner. Dette er det mange jegere rundt om i Norge som har brukt mye tid på å motvirke i mange år. Ett av de prosjektene som har fått mye oppmerksomhet står Vilt og utmarksforvalter i Indre Østfold Pål Sindre Svae bak. Han og flere lokale jakt og fiskeforeninger har nemlig tatt i bruk droner med termiske kameraer, noe som har vist seg å være en suksessoppskrift! Hvordan de har fått til dette og de erfaringene de har gjort seg får du høre mere om i denne episoden av Jegerpodden. 

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Patreon