Nødverge og media, før elgjakt og hunder med Torbjørn Opheim

Nødverge og media, før elgjakt og hunder med Torbjørn Opheim

Først tar vi en prat om noen aktuelle saker sist uke, før vi setter over til Dravlandseteren på Snåsa der vi tar en prat om elgjakt og hunder med Torbjørn Opheim.

Den siste uka har en nødverge-situasjon med bjørn, og et opphauset Instagram-bilde farget mediebilde. Dette er saker vi har fulgt tett og som det er lett å engasjere seg i og som vi starter ukens episode med en prat om.

Før vi tar turen til ett opptak gjort live på Dravlandseteren på Snåsa. Gjesten vi har med oss der heter Torbjørn Opheim og han har hele sitt liv vært en ivrig jeger, og spesielt elgjeger. Han har også lyktes med mange ulike hunderaser og deler erfaringer og historier basert på dette.

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da registrerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon