Tanker om jakta og viltet, jakt på gaupe, elg, hjort og hare. Og selfangst i Vestisen med Arnodd Løe

Tanker om jakta og viltet, jakt på gaupe, elg, hjort og hare. Og selfangst i Vestisen med Arnodd Løe

Velkommen til en velfylt, lærerik og underholdene prat med 72 år gamle Arnodd Løe. Han har levd et innholdsrikt jegerliv både i Norge og utlandet. I tillegg deler han historier fra sitt eventyr på selfangst i Vestisen!

Arnodd Løe fra Steinkjer begynte sitt jegerliv som 12 åring på jakt etter jerpe og hare, han jaktet elg for første gang i 1968 og i 1978 dro han på selfangst på Vestisen. Videre har han jaktet mye i både Norge og utlandet. Dette er med andre ord en episode med mange team, fantastiske historier og interessante og gode betrakninger. Med andre ord, denne episoden må du ikke gå glipp av!

Har du lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget, da klikker du deg inn her og registrerer deg raskt og enkelt: https://www.patreon.com/jegerpodden

Patreon