Live fra Jegerutfordringen, Jegerens & hundens dag på Viltgården

Live fra Jegerutfordringen, Jegerens & hundens dag på Viltgården

Hør når Anette Dahl, Jon Steinar Vangen, Jørn Bakken og Anette Holen forteller om deg gangene jakta ikke går helt som planlagt…

For en uke siden deltok vi på Jegeren og Hundens dag på Viltgården i Iveland, der ble det også en liveinnspilling av Jegerpodden på kvelden. Denne får du høre her, og kveldens tema er når jakta ikke går helt som planlagt. Slike dager har jo en tendens til å gi morsomme historier, slik ble det i alle fall når Anette Dahl, Jon Steinar Vangen, Jørn Bakken og Anette Holen delte noen historier med oss. Her er det med andre ord muligheter for å dra på smilebåndet opptil flere ganger 😅

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da registrerer du deg raskt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon