Isbjørnjakt og fangstmannsliv på Svalbard med Arne Sissener

Isbjørnjakt og fangstmannsliv på Svalbard med Arne Sissener

Hør de fantastiske historiene fra Arne Sissener sine år med jakt og fangst på Svalbard!

NB, denne episode deles eksklusivt med Jegerpodden-Patreons. Om du ønsker tilgang til denne, og alle andre episoder, TV-serier, bli med i trekningen av fine premier osv blir du rask og enkelt medlem i jaktlaget her: https://www.patreon.com/jegerpodden

I denne episoden har vi tatt turen til 79 år gamle Arne Sissener. Fra 1969 drev han i noen år jakt og fangst etter blant annet Isbjørn på Svalbard. Sammen med sin fangstkompis gav det over 50 bjørner, og slikt blir det gode historier av. Arne forteller levende om tøffe turer, spennende jakt og om et enkelt liv som fangstmann. Dette er en episode som vil falle i smak hos de aller fleste, og som du definitivt ikke bør gå glipp av!

Tips fra nettbutikken
Patreon