Bukkejakt-spesial med Ole Jacob Johansen

Bukkejakt-spesial med Ole Jacob Johansen

Bukkejakt-nerding på høyt nivå med Ole Jacob Johansen

Plutselig er det klart for en ny sesong av Jegerpodden, sesong 9 (!) tro det eller ei. Vi skriver nå 09.august på kalenderen, dermed er det kanskje ikke overraskende at det er bukkejakt som er episodens tema. Ole Jacob Johansen er en meget lidenskapelig bukkejeger som bruker mye tid på rådyr gjennom hele året. Denne lidenskapen har gitt resultater, med nesten 50 medaljebukker! Ole Jacob deler sine beste tips og tanker for å lykkes som bukkejeger. I tillegg blir det naturligvis tid til gode jakthistorier.

Vi håper du vil følge oss inn i en ny sesong, og om du har lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget er du hjertelig velkommen! Du registrerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon