Reinsjakt med Endre Kosberg

Reinsjakt med Endre Kosberg

OBS, Patreon-episode. Hør det lidenskaplige reinsjegeren Endre Kosberg fortelle om sine erfaringer fra reinsfjellet.

OBS: Ukens episode er en Patreon-episode. Det vil si at den deles eksklusivt med medlemmene i vårt Patreon-jaktlag. Vil du også bli medlem der registrerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden Da får du tilgang til denne og alle andre episoder av Jegerpodden, du får tilgang til litt jaktfilm, ekstra gode priser i vår nettbutikk, og du blir med i trekningen av fine premier.

For mange tusen Norske jeger er villreinjakta årets store høydepunkt, og Endre Kosberg er definitivt en av disse. Han har i en årrekke vært en lidenskapelig reinsjeger, og har ikke bare felt mange rein selv han har også hatt med seg mange førstegangsjegere og ikke minst skoleelever til fjells for å vise dem denne urjakta. I denne praten kommer det både tips, jakthistorier og mye latter! Håper du liker den like godt som oss 🙂

Tips fra nettbutikken
Patreon