Jubileumsepisode av Jegerpodden – NR 200!

Jubileumsepisode av Jegerpodden – NR 200!

Våre fantastiske lyttere hjelper oss med å oppsummere de første 199 episodene av Jegerpodden!

Tro det eller ei, men dette er episode nummer 200 med to mumlende Trøndere som snakker om jakt! Det er bare en grunn til at det er mulig, det er deg som hører på. Derfor syns vi det var på sin plass å oppsummere litt de 199 episodene som ligger bak oss. Og har derfor fått innspill på hvilke episoder og gjester som er favoritter der ute. Hva har inspirert folket og hva har man lært av våre mange gjester? Dette tar vi en runde på i denne jubileumsepisoden av Jegerpodden 😉

Om du har lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget er du hjertelig velkommen, da finner du registereringen her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon