Hundejakt på jerv og elg med Ole Julius Rye

Hundejakt på jerv og elg med Ole Julius Rye

Ukens episode deles med eksklusivt med Jegerpodden-Patreons

OBS: Denne ukens episode deles eksklusivt med Jegerpodden-Patreons. Om du har lyst på tilgang til denne, og alle andre episoder av Jegerpodden. Samtidig som du får med alle andre fordeler for Patreons, er du hjertelig velkommen inn i jaktlaget. Du registerer deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

En ny Patreon-episode av Jegerpodden er klar, og denne gangen har vi tatt turen til Tolga for å ta en prat med den ivrige jegeren Ole Julius Rye. Hoveddelen av praten går på elg og jervjakt med hund. Ole Julius har i flere år hatt en stor lidenskap for denne jakta, og har fått fram flere dyktige hunder. Han deler sine erfaringer og tips for å lykkes, så her er det saker og ting å lære! Håper du liker episoden 🙂 

Tips fra nettbutikken
Patreon