Partnerepisode: Hekta På Jakt med Anne May Rognlien

Partnerepisode: Hekta På Jakt med Anne May Rognlien

Vi har tatt en jaktprat med Anne May Rognlien som både er og jobber hos Hekta På Jakt

Sjekk ut Hekta På Jakt her: https://www.hektapajakt.no/

Jakt er en livstil, og det sitter i ryggmargen vår. Den norske jegeren har stor respekt for naturen, høster av den og foredler den på en god måte. Jakt er så mye mer enn bare det å felle ett vilt. Det er naturopplevelser, kameratskap, samarbeid, spenning og det er godt for sjela di.

Hekta På Jakt lagerfører mer enn 10 000 forskjellige jakt og friluftsprodukter. Bestiller du før kl 15:00 garanterer de å sende varene samme dag. De tilbyr flere forskjellige frakt og ekspressløsninger, samt levering hjem på døra

Sortimentet du finner der er nøye sammensatt, og du vil finne alt du trenger til jakta i tillegg har vi et bredt sortiment innen friluft og hund. De jobber kontinuerlig med produktutvikling, så her kan du høre litt om nyhetene fremover.

Primus motor i Hekta På Jakt er Anne May Rognlien. Noen er født med ski på beina, andre med jegerblod i årene. Anne May er en av dem, og hun er i dag en dedikert jeger med høy kompetanse.

OBS; dette er en Partnerepisode. Det vil si at det er lagd i et betalt samarbeid med Hekta På Jakt.

Patreon