Mårfangst med Jens Petter Halberg

Mårfangst med Jens Petter Halberg

Fangstsesongen for mår er endelig i gang, og det må markeres med litt mårprat med den meget rutinerte fangstmannenen og jegeren Jens Petter Halberg.

1.november er merkedag for mange jegere når sesongen for mårfangst drar i gang. Jens Petter Halberg har i mange år drevet svært aktivt med mårfangst og deler her sine tips for å lykkes med fangsten. Vi snakker om alt fra plassering, feller, åte, og mye mer. Her er det nok tips å plukke opp for både erfarne og nybegynnere. Jens Petter er i tillegg en ivrig jeger og friluftsmann, så vi er også innom fuglejakt og tiurleik for å nevne noe.

Har du også lyst til å blir med i Patreon-jaktlaget? Da registrerer du deg kjapt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon