Jægertoner Live fra Lillestrøm!

Jægertoner Live fra Lillestrøm!

Over 500 stk i salen, mulighet til å vinne Blaser B2, Svein Jæger Hansen og Magnus Hestegrei i storform! Høres det ut som en ok podkast? 😉

Denne episoden deles eksklusivt med medlemmene i Patreon-jaktlaget. Vil høre denne, vinne en Blaser B2 riflekikkert og få alle andre fordeler medlemskapet gir? Da registerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Dette er en julebonusepisode til Patreon-jaktlaget. Et opptak av vårt liveshow på Lillestrøm under årets Camp Villmark. Med over 500 personer i salen og en utrolig stemning ble dette en av våre aller største Jegerpodden-opplevelser! Her får du høre Svein Jæger Hansen, Magnus Hestegrei, Joar Søhoel og Børge med Bælgen! Vi er glade for å kunne dele dette med våre Patreon-venner 😁 Håper du vil like den og kanskje få trimmet lattermusklene noe 😉😅

Tips fra nettbutikken
Patreon