Rype, hund, skogsfugl og vintereventyr med Fredrik Dahle Klocke

Rype, hund, skogsfugl og vintereventyr med Fredrik Dahle Klocke

Jaktprat, vintereventyr og drømmer!

OBS: Denne episoden deles i sin helet med Jegerpodden-Patreons. Om du er Patreon finner du episoden i appen, hvis ikke registerer du deg enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Det er klart for årets første Patreon-episode og ukens gjest er Fredrik Dahle Klocke. En dedikert jeger som på tross av ung alder har skaffet seg mye jakterfaring. Her blir snakk om alt fra rypejakt, skogsfugljakt, villrein, elgjakt, Fredriks første jakthund Tundra og ikke minst hans vintereventyr med den første langturen i fjor vinter. Her er det med andre ord mye forskjellig jaktprat som bør kunne være interessant for de fleste jegere. 

Tips fra nettbutikken
Patreon