Jägerliv med Anders Nilsson

Jägerliv med Anders Nilsson

Hør vår jakt prat med den allsidige jaktlæreren Anders Nilsson

Vi har tatt turen over grensa for å snakke med noen svenske jegere, først er er Anders Nilsson. En meget dedikert og allsidig jeger. Anders har testet alt av jakt i Sverige og har i tillegg vært en god del rundt på jakt i andre land. Han har i tillegg fått jakta med seg inn i arbeidslivet som jaktlærer ved et Naturbruksgymnasium ved Østersund. I denne episoden er vi innom mye ulik jakt og ulike jaktformer, blant annet rådyr, rypejakt med og uten hund, dåhjort, toppjakt, hjort, villsvin og gems. Her er det med andre ord noe for en hver smak.

Har du lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget, da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon