Elgjaktlegende og hundepeilerens far, Knut Edèn

Elgjaktlegende og hundepeilerens far, Knut Edèn

Vi har tatt en prat med en legendarisk elgjeger, og hundepeilerens far Knut Edèn fra Sverige!

Vi fortsetter med episoder fra vår runde hos Sötabror, og denne gangen får dere høre vår prat med den 93 årige elgjegeren Knut Edèn. Knut som er født i 1930 har jaktet hele livet. Han felte sin første elg som 17 åring, og den siste som 90 åring (!) Ryktene vil ha det til at Knut har felt over 1000 elger i sitt jegerliv.. Vi prater om oppvekst, revejakt, elgjakt og naturligvis hunder som har vært en stor del av livet til Knut. I tillegg lanserte Knut den første hundepeilen på starten av 80-tallet, dette er vi naturligvis også nysgjerrige på. Med andre ord er dette en unik episode av Jegerpodden som du ikke må gå glipp av 🙂

Har du lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da registerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon