Hunder og jakt med Peter Ekeström

Hunder og jakt med Peter Ekeström

Vi har tatt en prat med den kjente svenske hundetreneren Peter Ekeström.

PS: Denne episoden deles i sin helhet med Jegerpoddens Patreon-lag. Om du vil høre denne, og alle øvrige episoder, få tilgang til rabatter, jaktfilmer og Jægertoner. Da registerer du deg enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Peter Ekeström har brukt mye av sitt liv til jakt og ikke minst jakthunder. Han har blitt en av de mest anerkjente og etterspurte hundeinstruktører. Vi snakker om jakt og hvordan Peter jobber med hunder, med fokus på hunder som arbeider løse. Peter har et stort engasjement og en fantastisk formidlingsevne! Her er det mang gode tips og tanker til den som vil utvikle seg sammen med jakthunden sin, forklart på en enkel og god måte! Håper du vil like denne like godt som oss 🙂

Tips fra nettbutikken
Patreon