Slakt, jakt og forvaltning med Jo Birger Furulund

Slakt, jakt og forvaltning med Jo Birger Furulund

Vi har tatt en prat med jeger og kjøttskjærer Jo Birger Furulund

Jo Birger Furulund har jaktet i hele sitt liv, og felte sine første vilt lenge før vi i redaksjonen var påtenkt. Han har også drevet med slakt og nedskjæring av vilt profesjonelt i mange år. Dermed har han et unikt innblikk i utviklingen i jegerstanden. I tillegg har han interessert seg for og hatt tydelige meninger omkring forvalting. Her har vi altså er prat om kretser omkring det som skjer før, under og etter skuddet. Noe som nok er interessant for de fleste med et hjerte som dunker for jakta.

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da registrerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon