Legenden Jo Gjende med Ole Kristian Ødegård

Legenden Jo Gjende med Ole Kristian Ødegård

Den fantastiske formidleren Ole Kristian Ødegård forteller oss om jegerlegenden Jo Gjende

I 1794 blir en av de virkelig store jegerlegende født i Vågå, han får navnet Jo Gjende. En fjellets mann som lever et liv som gir mange historier. Det sies at han felte over 600 villrein i sin tid, i tillegg til fem bjørner. Historiene om Jo Gjende har interessert mange, så også med Ole Kristian Ødegård. Han har over mange år latt seg fascinere over Gjendes liv, og har fordypet seg i dette. Ole Kristian er i tillegg en fantastisk formidler, så her er det bare å kose seg.

Lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget du også? Da er du hjertelig velkommen! Bare klikk deg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden/

Tips fra nettbutikken
Patreon