Anders Storm Nilsestuen og Eivind Lurås fra Jakt- og Fiskesenteret

Anders Storm Nilsestuen og Eivind Lurås fra Jakt- og Fiskesenteret

Vi var nysgjerrige på hva man bli med på om man tar turen til Jakt- og Fiskesenteret, derfor tok vi en prat med to av de som jobber der!

I Flå finner man Jakt- og Fiskesenteret, der arrangeres det veldig mye interessant for jegere gjennom hele året. Derfor har vi ei stund vært nysgjerrige på hva kan man oppleve og lære der? Så vi tok en prat med to av de som jobber der Anders Storm Nilsestuen og Eivind Lurås. I tillegg til endel jaktprat gir de oss en gjennomgang av de mange kursene de tilbyr oss jegere, enten det kommer til skyting, jakt, mat eller hund. Vi lærte nye ting, det håper vi du også vil gjøre.

Har du lyst til å bli med å støtte jobben vi gjør med Jegerpodden? Da er du hjertelig velkommen inn i Patreon-jaktlaget her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon