Jakt verden over med Per Steinar Melås

Jakt verden over med Per Steinar Melås

Per Steinar Melås fra Leikanger har jaktet verden over, sånt blir det bra podkast av!

Vi har tatt prat med Per Steinar Melås for å få høre om noen av godbitene fra hans fyldige historiebok! Per Steinar har jaktet over store deler av verden, og i hans skattekammer finner man store elger, løver, Marco Polo, Bøffel, bjørn, elefant og krokodille. For å nevne noe… Han er i tillegg en glimrende formidler, med enormt mange gode historier på lager! Så her er det bare å se fram i mot 2 timer fylt med jakthistorier, denne episoden mener vi bør kunne kalles en riktig godbit 🙂

Har du lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Klikk deg inn her for registrering: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon