Status på hjorteviltene våre med Erling Solberg

Status på hjorteviltene våre med Erling Solberg

Hvordan går det egentlig med hjorteviltene våre? Det har vi prøvd å bli litt klokere på sammen med NINA-forsker Erling Solberg.

Vi har i mange av episodene våre snakket med gjester som i likhet med oss er bekymret for spesielt elgbestanden. Erling Solberg har i over 30 år jobbet som forsker ved NINA. Mange av disse årene har han viet til å forstå mer om hjorteviltene våre. Vi er innom status, utfordringer og nytt sett elgskjema og mye mer. Erling er selv også en ivrig jeger, så det blir naturligvis også rikelig med jaktprat. Vi lærte mye av denne praten og det håper vi du også vil gjøre 🙂

Lyst til å bli medlem i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon