Skyting, jakt og termisk med Tore Harry Halvorsen

Skyting, jakt og termisk med Tore Harry Halvorsen

Vi har tatt en prat med den nybakte norgesmesteren i Jaktfelt

Tore Harry Halvorsen fra Arendal lever og ånder for jakt og skyting, både på jobb og fritid. Han er tidligere norgesmester i Nordisk Jaktskyting og ble i vår norgesmester i Jaktfelt, dermed er vi naturligvis veldig nyskjerrig på hva man kan lære fra en av våre absolutt beste jaktskyttere. Jobben hans i Norges største jaktbutikk gjør at vi også vil høre litt om hans tanker angående termiskoptikk. I tillegg er Tore Harry en svært ivrig hundejeger og det blir dermed også god tid til jaktprat 🙂

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget vårt? Da klikker du deg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon