Spørsmål og dilemmaer – Sommerspesial!

Spørsmål og dilemmaer – Sommerspesial!

Vi har altså kommet frem til sesongens siste episode av Jegerpodden og igjen har vi invitert verdens beste lyttere til å komme med spørsmål og dilemmaer til oss.

Du får feks svar på: 3 topp hunder resten av livet (ingen flere), eller fri tilgang på middelmådige hunder ut jakt karrieren? Kommer det no nye hunder i redaksjonen? Aldri jakte alene eller alltid alene?

Og om vi hadde fått valgt 1 person i verden å dra på jakt med, hvem hadde det blitt? 

Vi er utrolig glade for at dere har vært med oss gjennom en ny sesong og vi er tilbake med sesong 11 den 11.august. Om du i mellomtiden vil høre mer podkast eller se jaktfilm samtidig som du støtter oss er du hjertelig velkommen inn i Patreon-jaktlaget her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon